Coola fotografen Dessi tog ju ett gäng drömmigt fina bilder på mig för ett gäng veckor sedan, strax innan midsommar i vecka 30någonting – jag kom just på att jag inte visat dem, så det gör jag nu. Tycker de blev så himla fina och vi tänkte att vi ska välja ut en och beställa print och rama in.

4

4 Comments

 1. emiliawesterstrom 23 augusti, 2017 at 21:12

  Tycker verkligen att bilderna blev helt fantastiska! Jag gick direkt in på hennes hemsida efter att du lagt upp på instagram, så fint alltihop!

  Reply
 2. JB 24 augusti, 2017 at 07:31

  Jättefina bilder.

  Reply
 3. Helena Enqvist 24 augusti, 2017 at 08:35

  Vilka vackra bilder! Hon är duktig 🙂 Tänk vad roligt att ha var så fina bilder, visa sedan.

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.