Elna Dahlstrand
Samarbete med bloggare
Cykelblogg Samarbeten

Fin artikel om samarbete

Samarbeten är roligt, viktigt och värdefullt för oss som jobbar digitalt. Men det måste bli bra och det måste kännas bra i magen och det måste finnas ett värde för samtliga inblandade. Både för er som läser, för mig som skriver och för företaget som arbetar med mig. 

Just nu funderar jag mycket på hur jag ska göra efter mammaledigheten. I vår – när jag ska börja jobba igen, vem jobbar jag med eller för då? Det finns två saker jag behöver jobba lite extra med – det ena är förstås säljarbete för att hitta bra upplägg och partners eller anställning, och det andra är mitt yrkesmässig självförtroende som fått sig en rejäl törn.

Därför blev jag väldigt glad när ett referensexemplar av Driva Eget landade i brevlådan häromdagen. Emilia Arvidsson har pratat med Jönköping Energi om samarbetet vi gjorde förra sommaren och det mynnade ut i en fin artikel där även grymma Linda, VD för branschorganisationen Influencers of Sweden är med.

Vi var många som var med och drog vårt strå till stacken när det gällde att få ihop antalet fiberanslutningar i byarna häromkring förra sommaren och hösten. Att jag drog mitt strå digitalt har gjort att jag med jämna mellanrum när jag träffar folk i krokarna är “hon som var med och kämpade för fibern”, det tycker jag är fint. Och riktigt glad blev jag när jag läste hur Jönköping Energi upplevt samarbetet – lite svårt att mäta förstås, men ändå värdefullt och bra.

“Elna blev en ambassadör för vår produkt och det blev trovärdigt och bättre än om vi själva hade basunerat ut vårt budskap”
Jamen ni förstår nog utan vidare förklaring hur hjärtans glad jag blev över de orden från en kund!

 

4

You Might Also Like...

3 kommentarer

 • Svara
  Mikael Kippilä
  7 september, 2017 at 22:21

  Spännnade! Men inte ska du väl börja jobba redan i vår?!
  Passa på att vara hemma och njut av det nya livet det kommer du sakna sen.
  Tro mig “time flies”

  • Svara
   Elna
   8 september, 2017 at 09:50

   Jimmy vill ju också vara hemma med bebis – vi delar på’t, om det funkar – det är ju mycket man inte vet i förväg. Jag tänkte amma ett halvår och sedan börja jobba igen! Men jag tror dig, den här tiden kommer nog flyga iväg gör fort!

 • Svara
  Trail och Inspiration
  8 september, 2017 at 10:46

  Åh, vad kul att de skrev om det. Och den vinkeln. 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.