Elna Dahlstrand
Vättern Bike Games
Samarbeten

Vinnare av fristart & VIP-plats i Vättern Bike Games 8-timmars lagtävling

Reklamsamarbete med Vätternrundan och Vättern Bike Games

Boooom – vi har efter lite överläggning hittat en vinnare av fristarten och VIP-platsen för ett lag i åttatimmarstävlingen på Vättern Bike Games.

Stort GRATTIS till Merve, vi håller tummen för att du får kul med kompisarna och att du blir fulltankad med adrenalin och endorfin som gör dig till en riktigt pigg småbarnsmorsa! Du har mejl alldeles strax. 

Stort tack till alla som varit med och tävlat, önskar förstås jag kunde ge en fristart till varendaste en av er! <3

3

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    JB
    14 september, 2017 at 14:46

    Nu har det varit misstänkt lugnt här ett tag. För Elnas skulle så hoppas jag att det betyder att det är dax för fröleverans. Jag har nu hållit mina tummar så länge att att dom är mer blå än vita och jag skulle vilja kunna använda dom till sånt som man använder sina tummar till. Kom igen nu fröet, kasta dej ut i den härliga, underbara dans som kallas livet!

Kommentera gärna, då blir jag glad!