Elna Dahlstrand
Föräldraliv

Lycklig långprommis med Lovis

I förrgår tog jag den första längre promenaden med Lovis i vagnen och det var så himla härligt. Har gått några kortisar innan men nu finns orken för lite längre strapatser.

Det känns pirrigt i kroppen när den får röra på sig och jag blir visserligen hur trött som helst av att putta vagnen uppför backarna men jag kan äntligen röra mig fritt utan att må illa och utan graviditetssmärtor, jag njuter liksom av varenda steg – samtidigt som det känns skrämmande långt till att komma tillbaka i form.

Jag har insett att jag måste varit mer deprimerad under graviditeten än jag förstått. Visst är jag tokigt trött och omtumlad och mörbultad nu, hon är ett heltidsjobb vårt cykelfrö, men jag är så himla pepp på livet och sugen på att träffa människor och göra saker igen. Dock finns det minimalt med bloggtid just nu, men jag tänker att ni inte tycker det är så konstigt och att ni kommer att hänga kvar här även om ni inte får ett nytt inlägg varje dag, eller hur?

Förstås tog jag ett gäng bilder på vår första längre vagnpromenad, varje steg jag tar är ett steg mot att komma tillbaka till träningen men det behövs också många pauser, perfekt för kamerafippel. Det blev fem kilometer på en favoritrunda genom min morfas Bullerby, Ormestorp, och sedan hem via Prestekvarn. Åh – jag gillar våra hemmarundor och jag har saknat dem så. Visst är det fint?

8

You Might Also Like...

12 kommentarer

 • Svara
  @Helenasfritid
  28 september, 2017 at 06:53

  Det är otroligt fint!
  Formen kommer komma. Du har ju grundträningen där under någonstans. Det är bara att låta det ta sin tid. Tänka på att återhämtningen just nu inte är den bästa.
  Minns att jag vaknade upp ur dimman efter ca fyra månader. Innan det var det en kompakt trötthet, som jag inte visste om förrän efteråt.
  Att vara småbarnsförälder är ju ett dygnerrunt jobb. Trodde aldrig jag skulle bli utvilad igen, men det blev jag.

  Och fem kilometer är ju en lång promenad. Härligt!

  • Svara
   Elna
   28 september, 2017 at 14:36

   Har man ens återhämtning med bebis-sömnbristen? 😂 Känner igen kompaktheten i tröttheten, är lycklig men alldeles luddig, hoppas jag med blir utvilad igen 😘

   • Svara
    @Helenasfritid
    29 september, 2017 at 06:00

    Nej det har man inte, men ville inte att det skulle låta så hårt 😉
    Du kommer bli utvilad igen, det kan jag nästan lova, men inte i år 🙂

 • Svara
  Maria
  28 september, 2017 at 07:38

  Fina bilder!!! Och formen kommer, om fem månader typ 😉 så ingen brådska!

  • Svara
   Elna
   28 september, 2017 at 14:37

   Nej, men en måste ju få smyga igång lite för att den ska komma 😎😘

 • Svara
  Sara Borg
  28 september, 2017 at 08:51

  Älsk på hösten! 🍁🍃🌿🍂

  • Svara
   Elna
   28 september, 2017 at 14:36

   Word! 🍁😻🍁

 • Svara
  Trail och Inspiration
  28 september, 2017 at 09:29

  Klart man hänger här, utan dagliga uppdateringar! Jag har själv försummat bloggen det sista. Har inte alls haft orken att skriva dagligen (ibland bara nån gång i veckan). Men det är ändå tacksam när människor kommer in och läser/kommenterar. Skriver ju knappt om träning längre… 😛

  Ser ut som ljuvliga omgivningar! Njut av dem och bebis! ♥
  Kram M

  • Svara
   Elna
   28 september, 2017 at 14:38

   Jag njuter, det lovar jag! 😘

 • Svara
  JB
  28 september, 2017 at 09:41

  Det är dun blogg, du skriver när det passar dej och jag väntar otåligt på nästa inlägg. Så måste det få funka tycker jag.

  • Svara
   Elna
   28 september, 2017 at 14:37

   Bra deal! 😎☺️

 • Svara
  Om nyfunnen och oväntad löplycka - Elna Dahlstrand
  6 mars, 2018 at 09:01

  […] röra på en kropp jag inte trivdes med och jag njöt så oerhört av att inte vara gravid längre, promenader som blev längre och längre och varje kilometer var lycka. Efter ett tag började jag springa lite försiktigt. Under raska […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.