När bäsen sover bör man själv sova. Annars går livet som nybliven mamma åt helskottas tröttpsykbryt med tårar och tankekaos. Dock finns det ett undantag från regeln, annars vore det väl ingen regel. Har man fått hem en cykel i kartong prioriteras givetvis att unboxa den när bebisen sover.

Först sov hon. Sedan inte. Sedan sov hon lite. Sedan inte. Men – jag fick upp hojen ur kartong till slut. Kände mig som en supermamma som kunde både unboxa världens grymmaste hoj och rodda Lovis. Och natten som följde unboxingdag fick jag sova nästan hela natten för den underbara cykelfröpappan tog hand om barnet för att mamman skulle få sova och sedan kom cykelfrömormor och gosade Lovis och såg till att jag fick komma ut och provköra. HIMMEL. Mer om det snart. Och TACK bästa samarbetspartner Sportson i Jönköping – vilken magisk hoj. <3

Förresten. Jag har filmat. Men inte hunnit göra ngt med det – ska verkligen försöka lägga upp det så fort som. Lite klurigt att hinna men jag vet ju att ni har koll på det.

 

9

1 Comment

  1. Pingback: Trehundrasextiofem dagar efter plusset - Elna Dahlstrand

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.