Elna Dahlstrand
VIntercykel elskåp jönköping
Cykelblogg

Vintercykel på ett elskåp i Jönköping

I vintras roddade jag @jkpg på instagram och då passade jag på att posta en bild jag klickade med mobilen på ett vinterdistanspass med hojen.

Bilden var från en av alla magiskt vackra utsikter vi har i Jönköping-Huskvarnakrokarna, vid Gestra ovanför Kaxholmen i Jönköpings Toscana. För några veckor sedan hörde Destination Jönköping av sig och frågade om de fick använda bilden till ett av sina elskåp – om jag inte är helt fel ute är det andra gången de i samarbete med Jönköping Energi gör Jönköping lite vackrare genom att klä in elskåp i jönköpingsbornas bilder. Jag blev ju jätteglad – så himla kul att få visa hur fint vintercykling kan vara.

Jag hade glömt av det men när jag och min syster och cykelfröet åkte int till stan häromdagen för att köpa lite vinterkläder till bäsen spatserade vi förbi Mackmakeriet och fick syn på skåpet – en kul överraskning!

8

You Might Also Like...

6 kommentarer

 • Svara
  Mia Bergvall
  4 november, 2017 at 14:46

  Inte dumt att ha ett elskåp “uppkallat” efter sig! Sjukt snyggt, det ska jag be kommunen här göra också!

  • Svara
   Elna
   5 november, 2017 at 21:12

   Gör det, ett kul sätt att piffa upp lite!!!

 • Svara
  Helena
  5 november, 2017 at 06:35

  Det är så kul när kommunerna/städerna väljer att snygga till skåpen. I Karlskoga har elever på Kulturskolan fått måla skåpen. Mina barns kusin har fått måla ett, vilket är så kul. Fin bild!

 • Svara
  Katja
  5 november, 2017 at 09:22

  Mer vintercykling åt folket! 👍🏽

  • Svara
   Elna
   5 november, 2017 at 21:12

   Ja!!! 👊🏻👊🏻👊🏻

 • Svara
  Dessi
  26 november, 2017 at 21:27

  Vad kul! Skitsnyggt blev det ju! Det här borde Linkan ta efter!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.