I vintras roddade jag @jkpg på instagram och då passade jag på att posta en bild jag klickade med mobilen på ett vinterdistanspass med hojen.

Bilden var från en av alla magiskt vackra utsikter vi har i Jönköping-Huskvarnakrokarna, vid Gestra ovanför Kaxholmen i Jönköpings Toscana. För några veckor sedan hörde Destination Jönköping av sig och frågade om de fick använda bilden till ett av sina elskåp – om jag inte är helt fel ute är det andra gången de i samarbete med Jönköping Energi gör Jönköping lite vackrare genom att klä in elskåp i jönköpingsbornas bilder. Jag blev ju jätteglad – så himla kul att få visa hur fint vintercykling kan vara.

Jag hade glömt av det men när jag och min syster och cykelfröet åkte int till stan häromdagen för att köpa lite vinterkläder till bäsen spatserade vi förbi Mackmakeriet och fick syn på skåpet – en kul överraskning!

8

6 Comments

 1. Mia Bergvall 4 november, 2017 at 14:46

  Inte dumt att ha ett elskåp “uppkallat” efter sig! Sjukt snyggt, det ska jag be kommunen här göra också!

  Reply
  1. Elna 5 november, 2017 at 21:12

   Gör det, ett kul sätt att piffa upp lite!!!

   Reply
 2. Helena 5 november, 2017 at 06:35

  Det är så kul när kommunerna/städerna väljer att snygga till skåpen. I Karlskoga har elever på Kulturskolan fått måla skåpen. Mina barns kusin har fått måla ett, vilket är så kul. Fin bild!

  Reply
 3. Katja 5 november, 2017 at 09:22

  Mer vintercykling åt folket! 👍🏽

  Reply
  1. Elna 5 november, 2017 at 21:12

   Ja!!! 👊🏻👊🏻👊🏻

   Reply
 4. Dessi 26 november, 2017 at 21:27

  Vad kul! Skitsnyggt blev det ju! Det här borde Linkan ta efter!

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.