På lördag ska jag föreläsa i Örserum. Det är en liten ort vid vackra klarvattenssjön Ören ett par mil utanför Gränna och vet ni, det var ju där jag lärde mig simma. Jag gick på simskola några av de regnigaste och kallaste sommarveckorna på hela åttiotalet men minns det som helt fantastiskt för jag fick ju bada och lära mig nya grejer varenda dag.

Det blir lite av en utmaning för mig på lördag – jag tackade ja till att föreläsa när jag var gravid och inte hade den blekaste om hur det känns att ha sömnbrist och amningshjärna, men jag tror det blir kanon ändå. Dessutom tycker jag att det extremt pirrigt och nervöst att föreläsa när det sitter folk jag känner i publiken och det kommer det med all säkerhet att göra – för Örserums IK har öppet hus och vem som helst får komma och jag vill att ni ska komma.

Vill du höra mig prata om hur det kom sig att cykel blev min grej, om min passion till sporten och om hur jag vände på en negativ spiral och började cykla mig lycklig – då är ni välkomna på lördag. Föreläsningen är för nya och gamla medlemmar i Örsersums IK men jag kollade och alla är välkomna. Det kostar en femtiolapp och vi drar igång klockan 10.00 på Örensvallen, jag snackar bort en timme och hänger kvar en liten stund efteråt ifall ni vill säga hej!

 

10

3 Comments

 1. Sara Borg 11 november, 2017 at 09:07

  Åååååå, att föreläsa är alltid så pirrigt men så kul! Jag brukar vara lite lätt hög efter en sådan dag – älskar´t! Ha så kul idag <3

  Reply
 2. Roger 11 november, 2017 at 22:07

  Tack för idag, kul att höra din historia och grattis till bebisen. Vill du cykla för nöjes kul så häng på alla härliga i Örserum gänget. / Mvh en snorsportare på äldre dagar.

  Reply
  1. Elna 12 november, 2017 at 16:15

   Tack själv och vi ses säkert på cykel framöver 🙂

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.