Elna Dahlstrand
Cykelblogg Livet

Tusen ord som fastnar på vägen

I mitt huvud formulerar jag tusen och åter tusen ordföljder. Det snurrar runt ett virrvarr av fina formuleringar, vackra känslor, reflektioner, nya erfarenheter och sådant jag vill berätta. Det är tusen ord, viktiga såväl som ytliga som fastnar på vägen för jag hinner inte öppna min dator och låta fingrarna rusa över tangentbordet som vanligt. Det gör mig lite ledsen, jag tycker inte om när texten sitter fast – jag behöver få ut den. Det är som att bloggen är lite mammaledig och går på halvfart – vårt kära cykelfrö är ju anledningen. Finare anledning att inte hinna skriva alla sina ord kan man ju dock inte ha.

8

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Malin - LiteLängre
  12 november, 2017 at 07:54

  Hög igenkänning på orden som blir fast där inne! Kan man diktera till sin blogg kanske?

  • Svara
   Elna
   12 november, 2017 at 15:54

   Jag testade vlogg men det blev liggandes på telefonen 😂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.