Jag brukar ha en frågelåda varje år i december och det blir det förstås i år också. Ni är många nya läsare – graviditet och bebisliv har gjort att ni är ännu fler som hänger här och jag hoppas att ni undrar saker för nu släpper jag ordet fritt och frågar dig vad du vill veta – du får ställa precis vilken fråga som helst.

Du kanske vill veta något om cykling, om verktyg och mek, du kanske är nyfiken på min familj, min bakgrund, mina cyklar och vardagsäventyr, min bebis eller mitt hus? Jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att svara på så mycket som möjligt, bara ni frågar loss. Du kan förstås kommentera utan att lämna namn och epost om du vill fråga något anonymt.

Kram på er och lova att ni frågar nu – frågelåda är alltid så pirrigt för om ingen undrar något skulle jag bli tokigt ledsen.

14

20 Comments

 1. Anonym 5 december, 2017 at 20:07

  Hej, jag funderar på vad du brukar lyssna på för musik?
  Och så undrar jag om du har några tips på hur en kan tänka när en ska ta sig an svåra och läskiga partier med sin MTB?

  Reply
  1. Elna 5 december, 2017 at 21:23

   Kanske ska dela med mig av lite playlists, tack för frågan om musik. Och självklart har jah tips – fina tips jag fått av duktiga cyklister och som gjort mig bättre som jag ska dela.

   Reply
 2. Anna, Gbg 6 december, 2017 at 06:13

  Hur klär du dig när du cyklar på vintern? Det är ju så kallt och blött och lätt att man blir dyngsur framförallt om rumpan och man börjar frysa = ingen långa rundor. Vinter för mig är alltså inte snö (bor i Göteborg) utan lera, blöta stigar och på sin höjd lite frost!

  Reply
  1. Elna 6 december, 2017 at 15:48

   Bra fråga, vintercykling är ju en nördig nisch jag har! 😊

   Reply
 3. Sara Borg 6 december, 2017 at 07:32

  Jag är nyfiken på din familj och uppväxt. En mamma, en pappa och en syster tror jag att jag har jag uppfattat i något inlägg här och där, men inte helheten. Vem är du i syskonskaran – äldst, yngst, mitten – och vad är din roll i familjen, om du har en sådan? Jag är äldst av 3 systrar och vi har nog sådär typiska roller, jag är bestämd och lite dominant, mellansystern är familjär och den som vill att alla ska må bra och att vi har sammankomster och så medan den yngsta reser land och rike runt och är mest äventyrlig. Vad har du ärvt av din mamma och vad har du ärvt av din pappa?

  Reply
  1. Elna 6 december, 2017 at 15:47

   Oj! Oväntat, men kul. Let’s do this!

   Reply
 4. A 6 december, 2017 at 08:23

  Jag undrar hur du hanterar din psykiska ohälsa i samband med jobbet. När du var sjukskriven till exempel. Jag är själv i det nu och känner att jag blir väldigt tuff mig mig själv, när jag inte pallar allt jag vill. Ditt bästa knep för att vara snäll mot dig själv och acceptera dina begränsningar, det skulle jag behöva läsa!

  Reply
  1. Elna 6 december, 2017 at 15:47

   Skickar peppkram på stört ❤️❤️❤️

   Reply
 5. Katja 6 december, 2017 at 08:44

  Jag önskar ett sammanställningsinlägg med dina favvoställen (fik, häng, etc.) i Jönköping-området!

  Reply
  1. Elna 6 december, 2017 at 15:46

   Du önskar dig världens längsta lista 😆

   Reply
 6. JB 6 december, 2017 at 11:51

  Hur upplever du Srams Eagle jämfört med Shimanos växlar och hur upplevde du att det var att gå från två klingor som tex 2×11 till singelklinga som 1×12?

  Reply
  1. Elna 6 december, 2017 at 12:16

   Baaam, kul fråga – tack!!!

   Reply
 7. Helena Enqvist 6 december, 2017 at 12:30

  En som där klassisk grej som kan vara lite rolig; vad gör du om fem år? Hur ser cykellivet ut, familjelivet, bloggen, var tror du att du befinner dig i yrkeslivet etc!

  Reply
  1. Elna 6 december, 2017 at 15:46

   Oooooh, läskig, bra och kul fråga! ❤️

   Reply
 8. Jonas 6 december, 2017 at 17:53

  Jag saknade dig som tävlande när jag kollade på sm-tävlingarna i somras, blir du tillbaka som tävlande och blir det i så fall på elitnivå eller på annan nivå?
  Om du inte kommer tillbaka, vad tänker du göra då?

  Reply
  1. Elna 10 december, 2017 at 21:11

   Ja, i somras fick jag ju stå bredvid och kolla med min stora mage. Din fråga gjorde mig glad! 😀

   Reply
 9. Karin I 7 december, 2017 at 14:04

  Som cyklist och nybliven mamma till en nu tre veckor gammal liten kille skulle jag gärna vilja veta ännu mer om ditt träningsupplägg för att komma tillbaka till cyklingen igen? Vilka erfarenheter har du om bra sätt att komma igång de första månaderna innan efterkontrollen och hur ser dina fortsatta planer ut?

  Reply
 10. Pingback: Fredagshej! - Elna Dahlstrand

 11. Maria 12 december, 2017 at 15:15

  Jag har ingen direkt fråga men vill passa på att säga att det varit en tröst att följa dig under din graviditet eftersom jag är mitt i det själv just nu. Jag gick från ett aktivt träningsliv till total trötthet, illamående och foglossning när jag blev gravid. Nu är det bara några veckor kvar och jag längtar så mycket efter att livet ska börja igen! Snart är min bebis här och får hänga med ut i pulka på skidtur. Så TACK och kram till dig och din fina familj!

  Reply
  1. Elna 12 december, 2017 at 15:19

   ❤️❤️❤️

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.