Elna Dahlstrand
Pappas cykelkeps Klevaliden
Cykelblogg Föräldraliv

Coolaste cykelfröet i pappas cykelkeps

Någon gång i veckan plingar det till i min mobil med en bild på Lovis med någonting på huvudet. Jimmy har skojat till det lite ända sedan hon var nyfödd, det började med en kul bild med ett gelehallon på huvudet och sedan har det fortsatt och jag brukar ladda upp dem i familjens Lovis-ström och ibland i mina insta-stories med en text i stil med “saker pappor gör”.

Jag fnissar alltid åt bilderna och så blir jag varm inombords, han är både bra och rolig min älskade sambo. Idag när jag hade Lovis på axeln smög han fram och satte något alldeles extra fint på huvudet på vårt cykelfrö, nämligen sin cykelkeps med Klevaliden-tryck. Bäsen blev ju omedelbart den coolaste tjejen i cykelsverige om ni frågar mig. Och ungefär hur söt som helst, eller hur?

6

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Sara Borg
  11 december, 2017 at 08:29

  Urgullig <3

 • Svara
  Sofia
  12 december, 2017 at 21:16

  Sjukt cool och gudomligt söt! Kram på er

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.