Elna Dahlstrand
Vinterboost
Cykelblogg

Vinterboost

Gårdagens vinterboost med tillhörande lyckorus alltså – den var ljuvlig. Körde genom vinterlandskapet här hemma på en av mina två vintercyklar, en lätt 26″ MTB i lagat kolfiber, med grymt bettiga aluminiumdubb. Vinterhojar ska vara lite sisådär i skicket – den här är ju egentligen lite för lätt, ju tyngre man trampar vintertid desto lättare blir det att sprätta i backarna på tävlingshojen. Hursom – här får ni en vinterboost med lite fler bilder från igår. Går allt vägen blir det ett varv runt en sjö idag, håll tummen för det!

3

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  Helena Enqvist
  18 december, 2017 at 11:39

  Det är därför det är så bra att trampa fatbike under vintern. Galet tungt och mtb:n kommer att kännas fjäderlätt till sommaren! Vi har tur än så länge att vi inte har så mycket saltade vägar men ändå är det fint att kunna låta racermaskinen stå under vintern.

  Fina bilder Elna!

  • Svara
   Elna
   19 december, 2017 at 21:50

   Saltet är hopplöst, skönt att ni slipper. På min bucket list står att komma till Östersund och cykla fatbike med er!

 • Svara
  JB
  19 december, 2017 at 09:52

  Längtar efter snön, ni har fått mer än vad vi har här i Uppland. Det finns ingen mysigare än att forsa fram i mörkret med lampor på styre och hjälm i en snötäckt skog, på en snöig stig. Det blir som att åka i en vit tunnel. *suck*

  • Svara
   Elna
   19 december, 2017 at 21:51

   Vi fick massor av snö men nu töar den bort, det blir nog en grön jul. 😳 Håller med, älsk på lampa, snö & stig! Kör du mycket om vintern?

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.