Elna Dahlstrand
Cykelblogg

God jul

Jag vill passa på att önska er allihop en god jul. En riktigt, riktigt god jul. Jag hoppas ni får sitta och mysa framför brasor, att ni får tillbringa tid med nära och kära, att ni får skratta och kramas och träffas och leva. Jag hoppas att ni som vill får till massor av härliga distanspass och träningsupptåg i mellandagarna, jag hoppas att ni får bli svettiga och lyckliga och känna er sådär härligt livs levande som man gör när man får vara med människor man tycker om.

Tack för att ni hänger här. För att ni läser och peppar, kommenterar och delar. I digital julklapp önskar jag mig att ni klickar på gillaknapparna och delar med er av era tankar – det betyder mycket för mig på många sätt om ni gör det. Och så önskar jag mig att ni går med i min alldeles nystartade facebookgrupp som jag smugit igång och ska berätta mer om alldeles snart. Fast mest av allt önskar jag mig att ni får just precis den julen ni önskar er.

God jul, god hjul och STORA kramar från mig till er!

 

 

11

You Might Also Like...

6 kommentarer

 • Svara
  Hasse
  23 december, 2017 at 23:12

  God Jul på er också! Klickar överallt! 🙂

  • Svara
   Elna
   24 december, 2017 at 08:38

   Tack Hasse! Önskar dig den bästa av jular, hoppas ni får det riktigt vintrigt och härligt i Rättvik! 🌲🎅🏻🌲🎅🏻😀

 • Svara
  Anna Pojen
  24 december, 2017 at 08:46

  God jul! 🎄🚵🏻‍♀️🤗

  • Svara
   Elna
   24 december, 2017 at 10:01

   Detsamma Anna!!! 🎅🏻🎅🏻🎅🏻

 • Svara
  Mia Bergvall
  26 december, 2017 at 10:46

  God jul och god fortsättning!

  • Svara
   Elna
   26 december, 2017 at 14:02

   Detsamma!!! 🎅🏻😘

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.