Vintern hänger kvar här hos oss och jag är så glad över det. Häromdagen åkte jag skidor på gärdena runt knuten igen och det var så härligt. Solen strålade och fåglarna sjöng faktiskt och jag njöt av vårvinterkänslan. Mina spår hade snöat igen och jag drog nya eller spårade upp mina gamla där de syntes men det var lite trixigt eftersom en tunn skare bromsade mig så jag nästan snubblade. Efter fyra varv på gärdet var det ganska åkbart men på det femte vaknade liten där bak och sovstundsträningen var över. Jag tycker om det här livet och den här lunken. Vi leker, äter och hänger ett par timmar och sedan tränar jag med en sovande bebis i supervagnen. Det går verkligen inte av för hackor. Kolla själv, hur fint är det inte att få ha det såhär en vanlig sketen vardag?

P.S. Vi ska till Grövelsjön om några veckor. Fjällen med barn, är jag tokig? Visst måste det väl ändå vara en bra idé?

4

9 Comments

 1. Trail och Inspiration 16 februari, 2018 at 20:43

  Så länge man har kläder efter väder och anpassar kraven (det vill säga inte har några…) 🙂 så funkar det utmärkt.
  PS. Deras våfflor är MAAAAGISKA! 😀

  Reply
 2. Elisabet Antonsson 16 februari, 2018 at 21:23

  Akta så du inte gör en “morfar” , han åkte på skare när han föll med staven i bröstkorgen, då kan det bli sovstundsträning för dig med, i flera veckor sittande 🙈

  Reply
 3. Livve 16 februari, 2018 at 22:16

  Fjällen med barn är bland det bästa som finns! Njut!

  Reply
  1. Elna 17 februari, 2018 at 10:02

   Det ska jag göra! 🙂

   Reply
 4. Helena 17 februari, 2018 at 06:58

  Båda mina barn var i Idre fjäll när de var bäbisar och det blev människor av dem med;)
  Klart det är en bra idé. Skönt att komma från vardagen lite oavsett hur härlig den är.

  Reply
  1. Elna 17 februari, 2018 at 10:03

   Jag är mer orolig för om det ska bli människa av mamman igen men med moster och mormors hjälp ska jag nog ro ihop logistiken. Ser fram emot det!

   Reply
 5. Karin 17 februari, 2018 at 11:37

  Fjällen med bäbis är ju fantastiskt!!! Ni har ju en toppenbra vagn/pulka så det är ju inga problem att bege sig ut i härligheten! 🗻🏔⛷🌠🌄🎑 Toknjut!!

  Reply
  1. Elna 17 februari, 2018 at 12:03

   Pepptack, ser mer och mer fram emot att åka!

   Reply
 6. Pingback: Klassisk lycka i tio kilometer - Elna Dahlstrand

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.