Den har inga dubbdäck, min pärla – men att sticka ut och sladda lite i snön är ändå guld. Att cykla i snö & halka är grym teknik- & balansträning och när det är som hos oss just nu landar man ju mjukt och fint om det sladdar för mycket. Och visst är den fin i snön, min maskin? Jag ville liksom mest bara visa dig den, lite sådär som när man var liten och tog med sig sin finaste pryl för att visa på roliga timmen.*

Scott Spark RC 900 WC

*skojar. Jag tog med mig min altfiol och spelade “Köttbullar med lingon” för mina stackars klasskamrater. Det var inte särskilt fint alls tror jag och min karriär som alt-violinist blev icke långvarig. 

5

2 Comments

 1. Joakim 19 februari, 2018 at 17:53

  Lite nyfiken hur du upplever bromsarna? Jag hämtade ut min i förra veckan och det jag slogs av var att bromsarna inte var lika skarpa som på min fd Spark RC 2017.

  Reply
  1. Elna 19 februari, 2018 at 19:16

   Upplevde precis det vid första rundan. Chefsmekanikern här hemma föredrar ju Shimano och säger att det är för att inget slår XTR-bromsarna, men andra säger att de blir grymma när man kört in dem lite, återstår att se!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!