Elna Dahlstrand
Cykelblogg Livet

Om jag var tio bilder

Camp föräldraledig1. Lycramamma. Jag blev förälder i september. Det tog inte bort någonting från vem jag var – det adderade. Jag var en uthållighetsidrottare. Nu är jag en uthållighetsidrottare med bebis.

Scott Spark RC 900 WC 20182. Min maskin. Den mumsar i sig stig. Den är snabb. Den är rapp. Den är galet bra på att cykla. Det finns ingenting den inte kan – det är jag som sätter begränsningarna och jag ser så fram emot att tävla den här hojen i sommar.

3. Vinter. Jag älskar vinter. Jag älskar att jag kan göra det jag gör på sommaren även på vintern. Och att jag kan göra mycket mer med vintern när den levererar. Cykel, skidåkning, löpning, strövtåg i skog och mark – några minusgrader och snö och jag stortrivs.

4. Norra Öland. Min sambo tog mig hit första gången för fem år sedan och jag blev lika kär i  ön som i honom. Kargt. Vackert. Inspirerande. Tyst. Stilla. Och med mil efter mil med perfekt distansträningsväg där motvinden bjussar på utmaning.

Semester i Källa Hamn5. Enkla vardagsäventyr. Jag tycker om att se det storslagna i det lilla. Att ta sommarstugecyklarna ned till en brygga och sitta där och dingla med benen medans solen dalar. Att vandra stigar hemomkring. Att upptäcka och se med nya ögon. Att göra någonting utomhus varje dag. Man behöver inte klättra Mount Everest – man behöver bara upptäcka att livet är ett äventyr.

Underställ6. Underställ. Jag älskar underställ. ÄLSKAR. Varma, sköna, superfunktionella, tighta, mysiga, prickiga, med vindskydd, underställ att svettas i, underställ att bara vara i – jag har ett passionerat förhållande till underställ.

7. Stigcykling. Min röda tråd. Torra stigar, leriga stigar, steniga stigar, rotiga stigar, lätta stigar, svåra stigar – ge mig alla stigar, jag älskar dem.

8. Rosorna framför vårt gamla 1700-talstorp. Man är lycklig om man har rosor och ett torp.

Balans i livet8.Känslor. Jag bär dem utanpå och jag har dem i överflöd. Jag känner och känner och känner och känner.

Nytvättad kedja9. Kan själv. Man måste inte kunna meka sin cykel. Men jag kan. En del. Och jag tycker så mycket om att kunna. Fast jag har inte heller tålamod med allt och vissa saker bryr jag mig inte om att kunna utan låter andra sköta.

Cykel i Thule takställ10. Ska jag någonstans ska den med. Punkt. För där kanske finns stigar att cykla och då vill jag cykla dem.

16

You Might Also Like...

10 kommentarer

 • Svara
  resfredag
  20 februari, 2018 at 10:13

  Så fint inlägg!

 • Svara
  Hasse
  20 februari, 2018 at 15:34

  Kul! Tror jag snor den rakt av. Fast med egna bilder. 🙂

  • Svara
   Elna
   20 februari, 2018 at 19:03

   Du får sno bilderna med om du vill, fast det blir nog lite bättre med is i skägget 😀

 • Svara
  helenaenqvist
  20 februari, 2018 at 19:58

  Å vilket fint inlägg och jag lånar också iden till ett kommande inlägg 🙂

  • Svara
   Elna
   20 februari, 2018 at 20:02

   Det ser jag frem emot att läsa!!!

 • Svara
  JB
  21 februari, 2018 at 07:54

  Fina bilder. Stigbilden får mej att börja längta efter sommaren och stigcykling.

  • Svara
   Elna
   21 februari, 2018 at 14:27

   Jaaa, längt!

 • Svara
  Trail och Inspiration
  21 februari, 2018 at 18:31

  Norra Öland, wow vad vackert! Blev själv kär i Gotland för 2 år sedan, men kanske ska besöka öland också. Har inte varit där.. 🙂
  Kram M

  • Svara
   Elna
   21 februari, 2018 at 18:54

   Och jag är sugen på Gotland, verkar ju sååå fint!!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.