Det här med att ha vilken plats som helst som sin arena – så länge det är utomhus – visst är det ändå magiskt? Storslaget. Enkelt men så vackert. Man gör det man älskar att göra och man gör det utomhus och på köpet får man se en massa vackra saker och uppleva väder och vind på vackra platser. Jag älskar att det är så.

Som efter den där underbara skidmilen häromdagen. Jag hade tränat, jag hade gjort någonting som gör mig glad, stark och lycklig och min belöning är inte bara en investering i mig själv utan några minuters paus för att se det storslagna i en enkel solnedgång.

3

2 Comments

 1. Anonym 1 mars, 2018 at 18:30

  Gillar nya hemsidan👌

  Reply
  1. Elna 1 mars, 2018 at 22:08

   Tack!!! 😀

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.