Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Mastodontvecka

Vilken mastodontvecka det här är. Det ör bara tisdag men jag har redan hunnit med en jobbdag med uppdragsdeadline, ett frisörbesök, en sovstundsträning och några promenader. Och så har Helena och jag spelat in en ny podd. Jag förbereder mig i för Cykelmässan i helgen och försöker vara så effektiv som möjligt när jag får lite tid över. Kommer att vara galet minus på energikontot nästa vecka men det får det vara värt. Det grämer mig lite att bloggen blir lidande när jag har fullt upp – särskilt när jag har så många fina fjälläventyr att berätta. Det kommer, jag lovar!

1

You Might Also Like...

3 kommentarer

 • Svara
  Sara Borg
  14 mars, 2018 at 07:54

  You can do it!!!!!

 • Svara
  JB
  14 mars, 2018 at 09:41

  Härligt att du har fullt upp.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.