Vad jag fick i mitt påskägg? Bästa grejerna: sovmorgon, frukosten framdukad och tid till distanspass.

Vi är på Öland och jag firade långfredag med långa intervaller och hade perfekt slitna ben för tre timmar distans på crossen. Det var gott att ge sig ut och slita på dubbdäcken längs med Alvaret och vet du vad? Jag känner mig starkare än jag förväntat mig!

4

4 Comments

 1. Helena Enqvist 31 mars, 2018 at 22:31

  Härliga känsla!! Det är den där vagnens förtjänst, den man nästan kan simma med;-)

  Reply
  1. Elna 1 april, 2018 at 21:37

   Propellervagnen 😂

   Reply
 2. Elisabet Antonsson 2 april, 2018 at 22:48

  Bästa påskägget:)

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.