Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Fredagsmyset på Öland

Vi checkade in i två lägenheter på Ekerum Resort i eftermiddags, lastade av cyklarna och gjorde oss hemmastadda, fortsatte med lite promenader och löpning längs med vattnet innan det var dags för middag med vacker solnedgång som backdrop. En alldeles lagom start på träningshelgen – i morgon blir det två cykelpass (ett med local guide, tack Borgholms CK), kanske lite yoga, spa och massa god mat. Nu ska jag göra det lyxigaste en småbarnsmamma kan göra: sova ostört i stor och skön säng en hel natt. (Okej. Jag saknar henne. Massor. Det är helt galet, det har bara gått en halvdag sedan jag såg henne och jag saknar. Säg att ni känner igen er?.)

Varsågod för bildbomb från en fin fredagseftermiddag:

2

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Elisabet Antonsson
  14 april, 2018 at 01:00

  Så fina bilder!

 • Svara
  Boostad. Laddad. Utsövd. - Elna Dahlstrand
  16 april, 2018 at 12:04

  […] I fredags när vi åkte till Ekerum Resort var jag ett vrak. Så galet trött och sliten och nästan mer pepp på två nätters ostörd sömn än cyklingen. Vi hade två lägenheter på Ekerum och jag fick den stora lyxen att få ett eget rum och en dubbelsäng och jag kände mig bortskämd som en prinsessa när jag kröp ned under täcket och gosade ned mig i kudden efter en fin fredagskväll med goaste brudarna. […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.