Vi har varit i Ulricehamn idag och rekat bana tillsammans med fina vänner och barn. Två uppsättningar cykelföräldrar, två supervagnar, ett gäng barnmatsburkar och fyra hojar. Vinnande koncept. Först rullade farsorna, sedan matades barn och käkades matsäck i Lassalyckans fina värmestuga och därefter körde morsorna.

Det var riktigt kul och banan som ska användas till deltävling i Västgötacupen på söndag boostade mig med cykellycka och självförtroende. Lagom teknisk, roliga a-spår, inga livsfarliga partier och en härlig blandning av nybyggt och old school. Bestämde mig för att nåla fast nummerlapp och rejsa igång säsongen på den till helgen.

12

1 Comment

  1. Trail & Inspiration 1 maj, 2018 at 15:44

    Haha! Jag var också i Ulricehamn (för första gången sen i somras). Jag såg skylten mot Lassalyckan. Räknas det som ett “hej!” 😉

    Kram M

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.