Elna Dahlstrand
Pre race med cykelfrö
Cykelblogg

Pre-race med minihejaklacken

Jomen jag hittade ju några bilder jag tog innan loppet i söndags – hade alldeles glömt bort att jag hade min kompaktkamera med mig och att jag tog några snabba med den. Det var rackarns fint att ha den där lilla hejaklacken och hennes fantastiska pappa med sig till tävlingen. Att vara familj med dem är så magiskt bra. Att vara på tävling med dem innebär lite nya bestyr, jag fixar med cykel och cykelfröpappan med supervagnen och så blir det matning och blöjbyten mitt i allt ståhej. Gillar’t.

 

2

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  Sara Borg
  7 maj, 2018 at 21:58

  Hon är ju bara för göllig den där lilla ongen <3

 • Svara
  Helena
  8 maj, 2018 at 07:52

  Instämmer med föregående talare! Söt som socker är hon, ungen din!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.