Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Mellan hägg och syren

Mellan hägg och syren, i miljarder av vildkörsbärsblom – där är jag nu. Och eftersom jag är skomakarens barnbarnsbarn tar jag några dagar ledigt. När syrenen slagit ut här på Kvarnskogen, då är jag tillbaka på bloggen. Tills dess är jag ute och cyklar, promenerar, springer och så hänger jag med min fina familj. ❤️

3

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  FlyingDryden
  14 maj, 2018 at 14:35

  En helt rimlig prioritering ändå. Njut!

 • Svara
  Åsa Eneroth
  18 maj, 2018 at 16:55

  hejsan! Ska också köra mtb vättren men är väldigt oerfaren. Har ännu inte skor att klicka i. Har du nåt bra tips att tänka på när det gäller skor? Märke, lagom pris?

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.