Elna Dahlstrand
Cykelblogg

TEASER – DU KAN INTE GISSA VEM JAG SKA CYKLA MED

It’s teaser time! Jag ska köra MTB-vättern och livestreama kalaset och du kan inte gissa vem jag ska cykla det med [insert stort peppigt och finurligt leende]. Eller det kanske du kan – men jag tänker ändå vara sådär tokigt blogg-teaser-irriterande och låta dig gissa. Om du vill. Oavsett ser jag fram emot det så jag liksom studsar upp och ner på stället konstant, överpeppens överpepp!

I övrigt är det lite stilla här just nu. Fruktträden blommar, bebisen växer så det knakar och årets cykel börjar leverera STRAVA-QOM nedför, den är så magiskt bra. Jag packar för Ekerumslägret och är trött för det senaste har jag frilansat/sökt jobb/varit hos tandläkaren/gjort vuxentråkgrejer på varenda sovstund och inte hunnit visa allt roligt jag cyklat, för cykla det hinner jag faktiskt en del. Jag är glad att du hänger kvar även när det är lite glesare mellan uppdateringarna. Jag tycker det är pisstråkigt när bloggtid inte finns men vet att det kommer tids nog!

11

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Ronny
  25 maj, 2018 at 16:39

  Helena Enqvist 😁 är det bara jag nyfiken.ur som helst ska jag heja er

 • Svara
  Elnas hemmastigar och MTB-vättern - det blir en helg att minnas! - Helena Enqvist
  30 maj, 2018 at 22:27

  […] Elna teasade lite om det här för ett tag sedan. Själv har jag gått runt med ett förväntansfullt pirr i magen och räknar ned dagarna så där som man gjorde när man var liten inför sommarlovet. För vet ni vad? Jag ska åka ned till Motala den 8 juni för att köra MTB-vättern med Elna. Sedan kommer jag stanna kvar och Elna har lovat att visa mig sina fina hemmastigar. […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.