It’s teaser time! Jag ska köra MTB-vättern och livestreama kalaset och du kan inte gissa vem jag ska cykla det med [insert stort peppigt och finurligt leende]. Eller det kanske du kan – men jag tänker ändå vara sådär tokigt blogg-teaser-irriterande och låta dig gissa. Om du vill. Oavsett ser jag fram emot det så jag liksom studsar upp och ner på stället konstant, överpeppens överpepp!

I övrigt är det lite stilla här just nu. Fruktträden blommar, bebisen växer så det knakar och årets cykel börjar leverera STRAVA-QOM nedför, den är så magiskt bra. Jag packar för Ekerumslägret och är trött för det senaste har jag frilansat/sökt jobb/varit hos tandläkaren/gjort vuxentråkgrejer på varenda sovstund och inte hunnit visa allt roligt jag cyklat, för cykla det hinner jag faktiskt en del. Jag är glad att du hänger kvar även när det är lite glesare mellan uppdateringarna. Jag tycker det är pisstråkigt när bloggtid inte finns men vet att det kommer tids nog!

11

1 Comment

  1. Ronny 25 maj, 2018 at 16:39

    Helena Enqvist 😁 är det bara jag nyfiken.ur som helst ska jag heja er

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!