I morse rullade jag iväg med tjugotvå fina tjejer på rulle. De körde sådär försiktigt som man kan göra när man är lite pirrig, nervös och osäker – men efter två cykelpass, massor av tekniksnack, pumptrack och teknikövningar gav de järnet både uppför och nedför.

Varenda en av dem har imponerat på mig, varenda en av dem har gjort framsteg, varenda en av dem är grym och det är så oerhört roligt att få vara en liten del av deras cykelresa – som att coacha dem att bli lite säkrare på stigcykling gör att jag kan ge lite tillbaka till en sport som gett mig så oerhört mycket.

10

3 Comments

 1. JB 20 maj, 2018 at 21:20

  Så kul! Blir lite avis. Vi siktar på att köra från Gränna till Åsens by i sommar igen.

  Reply
 2. Pingback: Veckans Yey och Veckans Nay - MTB-läger och att bemästra allt - DaysbyJuDaysbyJu

 3. Sara Borg 21 maj, 2018 at 08:36

  Å va härligt ni ser ut att ha haft det! Kul att lägret blev så populärt och grymt att så många tjejer vill cykla mera mtb, tycker jag 🙂

  Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.