Elna Dahlstrand
MTB-Vättern
Cykelblogg

MTB-Vättern: livestream med mig och Wetterhall plus folkfestpepp

Inlägg i stolt samarbete med Vätternrundan

 

Det börjar dra ihop sig för årets cykliga folkfester i Motala. Vätternrundan, MTB-Vättern, Halvvättern, Tjejvättern – så himla mycket kul som händer. Jag ska inte runt hela pölen i år heller (kanske nästa, börjar bli lite sugen på snygg och snabb klungkörning) men jag har ju redan avslöjat att jag ska köra MTB-Vättern och att Helena kommer och kör den med mig.

Vet du vad jag ska göra mer? Jag och Alexander Wetterhall kommer att åka med kameror och livestreama MTB-Vättern. Om man vill fastna på bild där gäller det att anmäla sig snart, webbanmälan till MTB-Vättern stänger den 4/6. Vill man däremot bara kika är det bara att hoppa in på Vätternrundans kanaler den åttonde juni så kör vi.

Fast allra roligast vore förstås om du kommer till start så vi får ses och heja i startfållan och köra ett vackert MTB-lopp på klassisk cykelmark med vyer över Vättern och Göta Kanal. Det finns två distanser och båda är relativt lättcyklade så det är bara att njuta och köra. Vi ses i Motala väl?

Läs mer om loppet och hur du anmäler dig på www.vatternrundan.se

9

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Sofia
    4 juni, 2018 at 11:57

    Åh, det måste jag cykla något år! Ser magiskt ut. MTB nästa!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.