Kroppen min har något magiskt bra på gång. Den orkar mer och mer, den blir starkare och starkare, det lossnar lite för varje pass jag kör och jag kommer hem från varje pass med känslan av att vara STOKED. Kollar Strava och ruskar lite på huvudet, är det verkligen sådär bra? Jag var riktigt dålig på att vara gravid, men det här med återhämtning verkar vara min grej. Visserligen har jag världens absolut bästa cykel till min hjälp också, det är inte klokt vad den är bra – att köra den är episkt kul. Men kroppen alltså, kroppen – jäklar vilket jobb vi gjort post partum. Om bara några dagar är det dags att stämma av nio månader baklänges och jag ser så galet fram emot det. Lovis går och jag cyklar och livet, det leker.

Bilden har Helena tagit. Jag gillar den. <3

2

2 Comments

  1. JB 12 juni, 2018 at 07:52

    Så roligt att det går åt rätt håll så snabbt med återhämtningen. Du skriver så härligt positivt och det genererar cykelsug i min skalle och kropp. Mycket fin bild för övrigt.

    Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.