Elna Dahlstrand
Supervagnsdejt Flättinge
Cykelblogg

Supervagnsmammadejt

Häromdagen kom Anna ut till mig med sin Hjalmar, sin cykel och sin cykelvagn och vi rullade genom byarna hemomkring bort till Flättinge Gårdscafé och tog en riktigt lång fika. Jag träffade Anna på Ekerum, hon var med på mitt läger och det är en sådan där fin grej med cykel – att det är enkelt att lära känna nya människor.

Det var en riktigt varm dag så det var skönt att cykelturen inte blev så lång, det blev varmt för kidsen i vagnarna och det var varmt för undertecknad morsa som hade lite växelstrul och bromsar som låg emot och fick jobba extra hårt i uppförsbackarna. Starka ben in the making och allt det där.

Förresten var det på dagen fyrtiotvå veckor sedan Lovis föddes och hon hade varit utanför magen lika länge som hon var inuti den. En hel graviditet baklänges – fint att fira med supervagnsmammadejt. När Anna åkt hem hade Lovis och jag en lång after bike i skuggan hemma på Kvarnskogen och dagen kändes så himla fin. Efter nio månader händer det allt oftare att man får känna sig pigg och det är ljuvligt.

4

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  9 juli, 2018 at 17:39

  Låter riktigt härligt!
  Tidsperspektiven blir ofta konstiga, när man vänder på det sådär tycker jag. Haha! 😀

  • Svara
   Elna
   11 juli, 2018 at 11:07

   Ja precis!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.