Elna Dahlstrand
She Rides CK kit
Cykelblogg Cykelkläder

She Rides Verge Kit

Vad tycker du om den här smällkaramellen till kit? Jag är supertaggade på att provcykla och hårdtesta och jag är så himla glad över en fin gest från grymmaste Jessica Clarén – inte bara landade min She Rides Cykelklubb-tröja i brevlådan, den gjorde det tillsammans med ett peppigt kort från henne. I vanlig ordning har den här drottningen av pepp fingertoppskänsla för när pepp bäst behövs och det som stod i kortet lyfte min dag.

Det är ju så att är man ett nytt kit hos mig hamnar man vare sig man vill eller inte på soffbordet tillsammans med en blombukett för jag älskar nya träningskläder och jag älskar blommor och kombon på det gamla bordet blir så galet fin.

Kitet kommer från Verge och det är premiär för just det märket i min garderob. Jag har redan hårdtestat byxan, den körde jag Ceres Challenge med och jag kan ge den allra högsta betyg. Jag tycker tröjan verkar lovande, den uppfyller kriterierna jag kikar på när jag kollar på om en tröja verkar bra eller inte.

She Rides CK kit

Första intrycket är att jag tokgillar att ärmarna inte har sömmar som sitter åt hårt men ändå är tighta, det är grymt att det är tre fickor och en dragkedjeficka – blir tokig på när det experimenteras med dåliga snyggfickor på damtröjor men det slipper vi här. Dragkedjan går hela vägen, det finns lite reflekterande detaljer och det finns silikonrand längst i tröjan. Möjligen är kragen aningen liten för min smak – men det är ju mest estetiskt, har inte så mycket med funktion att göra. Jag gillar designen också – jag har en förkärlek till cykelkläder som verkligen syns och dessa är vrålsnygga och syns jäkligt bra.

Ikväll ska jag provköra hela kitet på träning med brudsen – är väl överpepp på det och utvärdering av kitet kommer så småningom.

7

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  jessicaclaren
  3 september, 2018 at 11:09

  Längtar efter att få höra vad du tycker! WIOOOOO o du fram med din drömdesign nu <3

  KÄRLEK och KRAMAR

  • Svara
   Elna
   3 september, 2018 at 12:02

   Skissar för fullt ❤️❤️❤️

 • Svara
  Emmi - explorista.se
  4 september, 2018 at 21:44

  Älskar färgerna på de här! 😀

  • Svara
   Elna
   4 september, 2018 at 21:44

   Jag med 🤩

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.