Elna Dahlstrand
Elna Cykelhjärta
Livet

Bubbel, bubbel, bubbel. Och tack.

Vi fick fira här hemma igår – veckan avslutades på bästa tänkbara vis och vi firade med bubbel och jag känner mig lättad och lycklig och förväntansfull över att två stora, roliga, utmanande och riktigt bra pusselbitar för det kommande året lagts på plats. TVÅ!

Men – jag kan inte berätta ännu, och jag vet ju hur hopplöst irriterande det kan vara när bloggar man följer droppar teasers och man nästan kan räkna ut vad det gäller men ändå inte riktigt. Hursom – jag gör det och jag gör det med ett stort tack till dig som läser. Ett stort tack till dig som kommenterar, mejlar, delar, klickar på gillaknappen eller lilla hjärtat här nere i hörnet eller på annat vis supportar mig – de senaste veckorna har du, utan att veta om det, varit viktigare än någonsin för mig. Jag ska förklara och berätta så fort allt är i hamn, ni vet – papper ska skrivas och planer ska sättas.

Men, med kärlek till dig från mig: TACK!

12

You Might Also Like...

6 kommentarer

 • Svara
  JB
  29 september, 2018 at 16:20

  Det låter ju jättespännande. Man blir allt lite nyfiken.
  Själv har jag varit i Gränna och fikat, på Huskvarna Fabriksmuseum och ligger nu och slappar på ett hotellrum i Jönköping. Lite senare ikväll är det konsert. Ingen cykling idag med andra ord.

  • Svara
   Elna
   30 september, 2018 at 21:26

   Jag var i Gränna och handlade fika, tänka sig! Hoppas konserten var bra, vad såg ni?

   • Svara
    JB
    30 september, 2018 at 22:08

    Max Raabe.

   • Svara
    JB
    30 september, 2018 at 22:10

    Vi var i Gränna vid 12-tiden. Och idag blev det Taberg och Timons kafe i Nässjö

 • Svara
  Trail & Inspiration
  30 september, 2018 at 20:06

  Jo, men fååår teasa lite! 😉

  • Svara
   Elna
   30 september, 2018 at 21:25

   Får man det, så himla bra <3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.