Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Blir det verkligen någon skillnad med elitlicens?

Okej, jag har ju berättat för dig och resten av världen…ehm…Cykelsverige, att jag ska ha elitlicens nästa säsong. Booom! Eller? Blir det verkligen någon skillnad? Både ja och nej.

På ett sätt blir det liksom ingen skillnad eftersom de som kör med masterslicens som jag gjort kör lika många varv och samma bana som elitledet gör. Oftast startar vi tillsammans också, vi delar bana och jagar varandra. Så om man ser det på det viset – absolut ingen skillnad. Tryggt på något vis.

Fast, det kommer att bli skillnad. Eftersom jag vill att det ska bli skillnad. Utan att ta mig själv på för stort allvar tänker jag lägga in en extra växel i min träning. Ha en bra planering. Ett mål och ett upplägg. Träna med struktur för att vara mitt starkaste och grymmaste jag när tävlingssäsongen är här.

Det är mig själv jag tävlar mot och jag tänker inte ge mig en enkel match, det här ska jag jobba ordentligt för.

Är du med på hur jag tänker?

16

You Might Also Like...

2 kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  17 oktober, 2018 at 08:37

  Utan att vara insatt i cykelvärlden tycker jag det låter som en perfekt utmaning. Att tävla mot sig själv är ju det som egentligen är “värt” något. Du kommer rocka!! 🙂
  Kram M

 • Svara
  JB
  17 oktober, 2018 at 11:26

  Den typen av utmaning kan ju vara en riktigt kick som får en att utvecklas massor. Kul och modigt. Lycka till!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.