Samarbetspartners

Samarbetspartner: Sportson Jönköping
På Jönköpings absolut bästa cykelaffär, Sportson, hittar man är ett härligt gäng som verkligen kan cykel och som är grymma på service, såklart  kör jag på deras hojar. Kommande säsong, 2017, kör jag Scott Spark RC 900 World Cup i skogen, Scott CR1 10 på landsvägen och en Scott Speedster CX 10. Sportson är en fantastisk samarbetspartner jag är mycket stolt över!


 

Craft Sportswear

Jag samarbetar med Craft Sportswear, och jag är mycket glad och stolt över att vara kompis med ett varumärke jag gillat sedan mitt första underställ på nittiotalet. När jag skriver om de kläder jag använder från Craft gör jag det på eget initiativ och med mina egna ord. Craft sponsrar mig som atlet och under vårsäsongen 2016-17 gör vi vår trejde period av bloggsamarbete med fokus på vårträning, ett samarbete som gör det lätt och roligt för mig att inspirera fler att ta sig ut och träna cykel med riktigt bra kläder jag gillar.


 

xkrosslogosvart

Jag kör med glasögon från X-Kross. För att jag tycker att de är riktigt, riktigt bra och för att man lätt kan kombinera olika bågar och bra glas.


Vill du arbeta med mig? Skicka ett mejl till elna.dahlstrand@gmail.com så hör jag av mig inom kort.

 

4 Comments

 1. erik sjöstedt 21 februari, 2014 at 13:49

  X-kross ser fina ut, de har ju dessutom oranga, men länken i texten ovan funkar inte.

  Reply
  1. elna 22 februari, 2014 at 10:05

   Åh, tack Erik – något hade blivit knas, så bra att du sa till. Det är fixat nu och länken till http://www.x-kross.se ska funka!

   Reply
 2. Patric Cederborg 30 juni, 2014 at 12:00

  Hej,

  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig och skulle uppskatta om du kontaktade mig via min mail.

  Med vänlig hälsning,
  Patric Cederborg

  Reply
 3. Pingback: Två gånger Glow på Grännaberget - Elna Dahlstrand

Kommentera gärna, då blir jag glad!