Cat pretzels anyone?

Har just installerat Google Chrome. Varje gång jag surfar in på en sida undrar den om jag vill översätta sidan. Jag var bara tvungen till slut att se hur översättningen fungerar – och fick århundradets skratt när jag okejade en översättningsmanöver på mitt förra inlägg.

“Sitting on the couch with a cat pretzel around the neck and charge for this year’s first tour in Kolmårdsskogarna. Have received reports from CK antelope treasurer that it is indeed free from snow on gravel roads now. The sun shines, I have a generous serving of carbohydrate in the stomach and legs twitching. To get to go out on a long walk in the sunshine is life.”

Haha – så roligt! Om man är språknörd. Summa summarum: använd ALDRIG översättningsmotorer. Anlita mig istället.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också