Elna Dahlstrand
Dreams come true: Craft som samarbetspartner

Om Elna, PR-policy & kontakt

Elna Dahlstrand
Alboga 12
563 93 Gränna
e-post: elna.dahlstrand@gmail.com

Cykellycka, mjölksyra & vardagsäventyr i bloggformat

Det här är en av Sverigest mest populära MTB-bloggar. Det är en blogg om kärleken till ett liv med cykel, träning och vardagsäventyr. Jag som skriver heter Elna Dahlstrand och bor i ett gammalt hus i en liten by mellan Huskvarna och Gränna tillsammans med sambo, två katter och minst tio cyklar. I september 2017 blir jag mamma till vårt första cykelfrö.

Jag älskar att cykla min lätta och snabba MTB på flowiga skogsstigar men cyklar gärna på det mesta med två hjul – från racer till dirthoj och många år med cykel som livsstil har gett mig bredd och kompetens på området. Jag har även coachat tjejer att bli bättre på att cykla teknisk mtb.

På mitt cykel-CV finns mängder av långlopp, XC-tävlingar, en snabb Vätternrunda, sex Cykelvasor och mil efter mil med spännande långpass i skogen. Jag älskar tävling, teknikträning och att inspirera andra och har i omgångar hållt populära MTB-träningar för tjejer. Jag föreläser om hur det är att förändra sitt liv från en negativ spiral till att leva cykellycka.

Att leva cykel har förändrat mitt liv och lärt mig att ta hand om mig själv – och jag ser det som en stor förmån att ha möjlighet att dela med mig av min passion för cykel och inspirera andra till ett liv med träning som röd tråd.

Jag är frilansande content creator och jobbar mycket med textproduktion och kommunikation inom digitalt content & bloggbusiness, både för egen räkning samt för kunder. Hör gärna av dig med idéer, samarbetsförslag och uppdrag. Det går även att boka mig som inspirationsföreläsare. Jag skriver alltid från hjärtat med egna ord och märker upp inläggsamarbeten tydligt i enlighet med riktlinjer från det svenska yrkesbloggnätverket Influencers of Sweden där jag är medlem.

Vill du jobba med mig?

Tillsammans skapar vi content på ett vis som gynnar både er och mina läsare, på ett äkta och bra vis, just på det viset mina läsare vill ha det. Vi kan arbeta med ambassadörsskap, produkttester, marknadsföring av lopp, banor och event, vi kan ordna bloggtävlingar och skapa äkta och genuin produktplacering. Vi kan koppla ihop flera olika kanaler och skulle ni vara sugna på att träffa mig på riktig går det fint att boka mig som inspirationsföreläsare eller till cykliga event. Om du vill marknadsföra en plats plockar jag gärna med mig mitt cykelcrew av stigkörande vänner och kommer och cyklar hos er.

Har du en idé eller tanke? Hör av dig så pratar vi cykel och bloggbusiness från hjärtat!

Jag är proffsmedlem i branschnätverket Influencers of Sweden och har skrivit under uppropet #jagsmygerinte.

Tveka inte att skicka ett mejl till elna.dahlstrand@gmail.com om du vill komma i kontakt med mig.

Behöver du en bild på mig? Använd gärna någon av dessa:

Elna DahlstrandFotograf: Anderas Sandin

Elna kör velodromkurva på EM-bananFotograf: Eskil Laago

DSC09307Fotograf: Eskil Laago