Elna Dahlstrand

Jag är en småländsk lantis som lever cykellycka, mjölksyra och äventyr. Jag bor i ett 1700-tals-torp i en liten by mellan Huskvarna och Gränna tillsammans med min chefsmekaniker Jimmy och vårt cykelfrö Lovis som föddes i september 2017.

Att leva cykel har förändrat mitt liv och gett mig verktygen att skapa en vardag full av enkla äventyr. Jag tycker om att träna och tävla mtb men kör även en hel del landsvägscykel och cykelcross.

Min hemmaklubb är IKHP i Huskvarna, jag är ambassadör för She Rides, under 2018 sitter jag i Svenska Cykelförbundets grengrupp för MTB och jag frilansar med digital innehållsproduktion, grafisk form, kommunikation, föreläsningar och konsultande.

Behöver du en guide till cykling i Jönköping, Huskvarna och Gränna kan jag vara den du söker, likaså om du behöver någon som kan anordna olika cykelevent. Läs mer om hur du jobbar med mig här.

Du kan boka mig som coach för nybörjarkurser i MTB – ta med dig kompisgänget till mina hemmaskogar eller så kommer jag till er och hjälper er att flytta gränserna och bli kompis med stigcykling.

Jag trivs bäst utomhus. På cykel. I löpskor. På längdskidor. I vandringskängor. Gärna i skogen. Någon gång då och då i staden, men helst på landet.