Jobba med mig

Elna Dahlstrand
Alboga 12
563 93 Gränna
e-post: elna.dahlstrand@gmail.com

Cykellycka, mjölksyra & vardagsäventyr i bloggformat

Det här är en av Sveriges ledande cykelbloggar.

Det är en blogg om kärleken till ett liv med cykel, träning och vardagsäventyr. Jag som skriver heter Elna Dahlstrand och bor i ett gammalt hus i en liten by mellan Huskvarna och Gränna tillsammans med min chefsmekaniker, vår dotter, två katter och massor av cyklar.

Bloggen når ut till cyklister i hela Sverige och fördelningen av manliga och kvinnliga läsare är ungefär hälften-hälften.

Vill du jobba med mig?

Tillsammans skapar vi content på ett vis som gynnar både er och mina läsare, på ett äkta och bra vis, just på det viset mina läsare vill ha det.

Elna Dahlstrand

Vi kan arbeta med ambassadörsskap, produkttester, marknadsföring av lopp, banor och event, vi kan ordna bloggtävlingar och skapa äkta och genuin produktplacering. Vi kan koppla ihop flera olika kanaler och skulle ni vara sugna på att träffa mig på riktig går det fint att boka mig som inspirationsföreläsare eller till cykliga event. Om du vill marknadsföra en plats plockar jag gärna med mig mitt cykelcrew av stigkörande vänner och kommer och cyklar hos er.

Har du en idé eller tanke? Hör av dig så pratar vi cykel och bloggbusiness från hjärtat!

Tveka inte att skicka ett mejl till elna.dahlstrand@gmail.com om du vill komma i kontakt med mig.

Inspiration och kompetens

Innehållet som får läsare att komma tillbaka är en mix av cykelinspiration, tekniktips, klädtips, mektips, rapporter från träning och MTB-tävlingar, inlägg om att vara en tränande småbarnsmamma och tips på olika platser att cykla på. Min kompetens inom cykel och erfarenhet från många å

 

rs cykling med utmaningar av alla slag gör att jag får många frågor och dessutom agerar jag alltsomoftast turistbyrå och delar med mig av tips på var jag tycker att bra cykling finns.

Att bidra till en inkluderande och jämställd cykelsport är viktigt och jag försöker dra mitt strå till stacken för att klimatet ska vara så hjärtligt som möjligt och att vi ska ta hand om varandra oavsett vilken typ av cyklist vi identifierar oss som.

Jag är arbetar som digital strateg och frilansande content creator, grafisk formgivare och kommunikatör och jobbar mycket med textproduktion och kommunikation inom digitalt content & bloggbusiness, både för egen räkning samt för kunder.

Hör gärna av dig med idéer, samarbetsförslag, föreläsningsförfrågningar och uppdrag.

Att leva cykel har förändrat mitt liv och lärt mig att ta hand om mig själv – och jag ser det som en stor förmån att ha möjlighet att dela med mig av min passion för cykel och inspirera andra till ett liv med träning som röd tråd. Jag föreläser om att förändra sitt liv från en negativ spiral till en vardag med cykellycka som röd tråd.