Kontakt & PR-policy

Elna Dahlstrand
Alboga 12
563 93 Gränna

elna.dahlstrand@gmail.com

Hör gärna av dig till mig om du har en idé eller ett samarbetsförslag eller har en produkt som du vill lyfta fram eller om du vill att jag ska ta med mig mitt crew med cykelkompisar och komma och provköra era stigar.

Mina läsare litar på att det de läser är mina egna ord, åsikter och tankar och därför är jag mån om att de samarbeten jag gör med olika företag är relevanta och att vi jobbar nära och öppet. Jag skriver all text själv och i största möjliga mån fotograferar jag själv. Inläggssamarbeten annonsmärks alltid och långsiktiga partners presenteras med logtyp på den här sidan. För ej beställt material ansvaras ej. Jag är godkänd för F-skatt och jag är professionell medlem i branschnätverket Influencers of Sweden och har skrivit under PR-policyn #jagsmygerinte.