Entreprenörsskap och form

Att driva företag är lite som att träna. Man vill bli bättre, starkare, mer framgångsrik, uthålligare och växa. Som idrottsman/kvinna eller som entreprenör.

Ibland går det förvånansvärt lätt. Det är roligt, framgångar och framsteg avlöser varandra, man når sina mål och det känns som om att man lever sin dröm och inget kan grusa känslan av perfektion och lycka. Lika ofta är det tvärtom. Man förbättrar sig inte tillräckligt fort, det känns tungt att pressa sig ytterligare några millimeter och man når inte exakt dit man vill. Två steg framåt, ett steg bakåt.

Just nu går det väldigt bra för mig. Både för företaget och formen. Efter sex månader med en envis skada har jag börjat trampa ordentligt igen och nu är det nedräkning till tävlingssäsongen som gäller. Trots att vinterträningen bara fokuserat på försiktig rehabiliteringsträning känns det helt okej. Jag börjar med Kolmårdsbiken den första maj och sedan är målet Långloppscupen, Cykelvasan och lite lokala tävlingar. I kombination med nöjda kunder – nya som gamla.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också