Blågula vårtecken

Vi har arbetat hela helgen. Byråkreativs hemsida är nästan klar; det som saknas är bilder och de ligger såklart på en bärbar hårddisk på vårt kontor i Strykbrädan och vi har noll lust att gå och hämta dem. Ibland får man lata sig.

Vi tog en paus idag och stack i väg till Fräcka Fröken på Skvallertorget och köpte varsin latte to go och promenerade via Folkparken till Himmelstalundsfältet och hem igen genom Kneippen. Norrköping badade i solsken; det blir så vackert med soldränkta Norrköpingsgula huskroppar mot knallblå vårhimmel.

Blått och gult börjar det bli även på marken. Skillor, vintergäck och vårlök blommar tillsammans med krokus och snödroppar; och jag hittade faktiskt knoppande vitsippor i en solig backe bredvid Motala Ström.

Ytterligare ett blågult vårtecken sitter på vänster ben. I går cyklade jag ett MTB-pass med CK Antilopen och passade på att fira att rehabperioden närmar sig slutet med en tjusig spd-vurpa. En SPD-vurpa innebär att man välter med skoclipsen fastsatta och inte kan göra mycket åt saken mer än att konstatera att man välter och försöka ta emot sig mjukt. Helst inte med knäet rakt ner i en sten – men det gör inte så farligt ont; och blåmärken hör ju säsongen till!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like