Ur form är ganska långt från urform

Sitter fortfarande på kontoret och pillar i layoutprogrammen. Har grymt mycket att göra nu – företaget går bra och de närmsta veckorna är fulla av spännande jobb. Redan i lördags kväll kände jag mig ur form. Sedan i söndags har jag känt mig småhängig, sådär som man känner sig precis när en förkylning ska bryta ut. Bredvid mig står således en flaska handdesinfektion, en ask Esberitox, Bafucin och koksaltslösning. Har ätit dubbelt så mycket mat som jag brukar och sovit ordentligt och drömt mardrömmar om att folk ska skygga för vitlöksdoften.

Jag är ur form helt enkelt – och det är ganska stor skillnad på att vara ur form och i urform. Hoppas att urformen kommer tillbaka snart!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också