När blev Anemon så jäkla poppis då?

Jag har alltid gillat mormors Anemontallrikar. Bruna, glada, poppiga blommor på vit botten. När jag flyttade till Norrköping och plötsligt knappt ägde en möbel fick jag hela dussinet av henne. Goa, fina mojja!

Skulle vilja komplettera och har hittat sex kaffekoppar på Tradera. De har skjutit i höjden, jag fick lägga mig vid fyrahundra för jag har så mkt andra kostnader nu. Men vad jag skulle vilja ha dem. Budar vidare på pajformar och assietter i stället och hoppas, hoppas, hoppas kunna samla på mig mer snart.

Kan inte alla bara fortsätta hypa Berså så jag får ha Anemon för mig själv? Snälla.

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också