Byta kassett. Inte så retro som man kan tro…

Nope, jag snackar inte kassettband. Sorry. Dock vore ett hederligt gammalt blandband roligare.

Cykeln har börjat krångla (såklart, jag har kört skiten ur den i ur och skur i ett år nu) och lite pryttlar är galet slitna. Fick en lektion av Linda på träningen idag. Jag behöver således två nya klingor, en ny kassett, ny kedja samt reservkedjor att byta med.

Suck. Behöver mer meklektioner. Hade jag vetat om att man kunde byta kedja för att få grejorna att hålla längre hade jag självklart gjort det. Varför ingår inte grundkurs i mek när man skaffar cykel?

Åh, jag som hade tänkt mig ett par nya däck eftersom de gamla är nedslitna. Suck igen. Att företagare är gjorda av pengar stämmer ju tyvärr inte – det hade ju varit bra. Får väl bli löpträning ett tag… *bitter*

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också