Med solen i ögonen genom Sverige

Tar några välbehövliga semesterdagar nu, hjärnan är så trött! Benen däremot är pigga och ska få sig en rejäl omgång på Mörksuggejakten i Rättvik på söndag. I Rättvik är vi nu, i en småskabbig stuga på en camping, men vi orkade inte sätta upp tältet. I morse fotade vi för en hemsida innan vi stack iväg – och på vägen har vi sett Ebba Brahes Lusthus, ätit i Julita, varit på trädgårdscafé, picnicat i blåbärsris, doppat fötterna i vattenfall och gått på tur ned i Falu koppargruva. Sverige på sommaren är toppen!

0
  1. Den kom senare kära mamma 🙂 Men var också en ren turistutflykt. Lättcyklat i otroligt vacker dalamiljö! Du skulle gilla den!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också