Semesterformtopp

Dalarna. 70 kilometer underbart vackert långlopp (med massor av grusväg, och på väg är jag långsam) och så underbara dagar med semestrande på Martins och mitt vis. Vi tar bilen och åker på måfå tills vi hittar en skoj skylt. Det har genererat massor av spännande saker från Dalhalla, undangömd strand vid Siljan, små söta byar, antikvariat, masugnar, caféer, oväntade ställen att stanna över natt på och tre (!) gruvor. Solbrännan skvallrar om att favoritsysselsättningen innebär någon form av kortare byxor – men vad gör det, är man på stranden ska man vara i vattnet, inte ligga bredvid och försöka se snygg ut.

På tal om snygg – på den gamla Volvon utanför en sunkig pizzeria i Rättvik står det “slopa momsen på dill”. Typiskt kul.

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också