Livet är en tävling


Det fattades sex minuters träning för att komma upp i 2000 minuter på Funbeat.se – jag hade liksom inget val än att ge mig på något jobbigt i sju minuter. Det blev tåhävningar. M skrattade när jag startade tidtagaruret för att göra just tåhävningar en stund.

Tåhävningar är faktiskt ganska jobbigt om man gör dem länge. Hade skapligt med krampaktig mjölksyra redan efter fyra minuter. Höll ut i sju onda minuter och avslutade med knäböj på balansplatta. Det gör jag varje kväll och registrerar det inte, det känns fånigt. Sju minuters tåhävningar kanske inte borde registreras heller, men vad sjutton. Livet är en tävling.

Har hämtat Nishikin på service idag.Den är finfin med nya klingor, sprillans nytt vevparti, nytt hjul (inget roligt dock, samma sort som satt på från början fast med fungerande allt-vad-det-nu-är-som-finns-i-ettt-hjul) och fräsch wire där det behövdes. I morgon blir det minsann inga tåhävningar. 🙂

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också