Klubbtillhörigheterna

I år cyklar jag för IK Hakarpspojkarna. En fantastisk ursäkt att åka hemhem oftare, och IKHP är en kanonklubb. Kommer givetvis fortsätta att vara medlem i CK Antilopen, men på licensen står det IKHP. Känns väldigt bra!

IKHP kompletteras med NocOut.se – och igår var jag förbi och provade tävlingslinne. Ingen återvändo, någongång i höst blir det en mara. Kommer sitta fint i benen.

Idag blev det vila. Sov bara några timmar i natt och är så galet känslig för för lite sömn. Det blir ingen ordning på det då, och om jag inte vilar när jag sovit för lite kommer förkylning och skit som ett brev på posten. För övrigt kom ett par cykelbrallor från Shimano som ett brev på posten idag. Nackdelen med att shoppa loss på ebay är att det tar lite tid innan man får sina nya prylar – men den som väntar på ngt gott. Nya däck och braiga handskar är på intåg ganska snart. Blir fint det.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också