A Sunday in Hell

Idag fick jag hänga med på Garys distanspass på Medley. Två fantastiska timmar omgiven av andra människor som tycker att det är en bra idé att spinna i full mundering. Ja, minus hjälm, handskar och slang i bakfickan då.

Körde utan pulsklocka, lyssnade bara på kroppens signaler eftersom den är väldigt sliten just nu. Kul att passet ackompanjerades av en film jag inte visste om. A Sunday in Hell – en dokumentär från 1976 om cykelloppet Paris-Roubaix. Gillar man cykel är den jättekul och gillar man varumärken, marknadsföring och designhistoria är den faktiskt såpass gammal att det känns otroligt intressant och retro.

 

Kroppen ska få vila nu. Inga fler pass idag, inga trippelpass i morgon, förmodligen inte heller på tisdag. Men den har gjort sig förtjänt av vilan – den kämpar på tappert med projekt “hur-snabb-kan-man-bli-om-man-sätter-igång-för-sent”.

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också