Vasaloppsspinning

Fast utan Vasaloppet. Vi drog igång på WorldClass klockan åtta, instruktörerna iklädda one-piece och skidbrallor. Dessvärre funkade inte deras tv-apparater så vi blev utan Vasaloppstittning. Lite tråkigt, men samtidigt – vad gör det när vi fick oss ett kanonbra långpass, inklusive blåbärssoppa.

Lekte långlopp, tog i alldeles för mycket hela tiden, hade absolut ingen lust att hålla igen. Salt och vätskebalanserna börjar väl närma sig det normala nu, men jag var ganska mosig ett tag i eftermiddags.

Nu längtar jag bara ut. Fjolårsgräsprassliga, leriga, vårsolsvarma stigar kantade av vitsippor. Ja tack, ge mig!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också