Toppform

Kolla in bilden. Jag tittar på det där diagrammets pulskurva och riktigt myser. Tre varv så fort jag kunde, så mycket jag bara orkade på tävlingsbana i Danmark. Såg en dokumentär om kemikalier i blodet igår på SVT, kändes lite läskigt, men när jag tittar på just den här pulskurvan blir jag imponerad. Vi har hittat på så mycket hyss genom åren, kroppen och jag – och ändå går den med på att fixa en sån här grej efter ett par års träning. Det ska bli väldigt spännande att se hur mycket snabbare jag är i år än för ett år sedan; det är väl knappt två veckor till den 25 april och Kolmårdsbiken. Att jag gått och blivit förkyld är en annan historia…

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like