Formbotten?

Känner mig lite deppig. April har varit en brutalt miserabel träningsmånad. De senaste nio dagarna har jag inte kunnat träna. Innan dess satte framgaffelkrångel och jobb käppar i hjulet och jag som mår bra när jag har minst tvåtusen konditionsträningsminuter per månad är nere på ynkliga 1300. Har hostat i natt med så jag håller mig till lite promenerande i dag också, jag är väldigt dålig på att ta det lugnt när jag väl sitter på cykeln.

Allt annat än formtoppning till tävling alltså. Självklart kommer jag att starta men det känns så besviket att jag var i toppform i slutet av mars och nu känner mig nästintill otränad och förkylningsdeprimerad.

Måste tänka positivt! I morgon utnyttjar jag friheten i f-skattesedeln och sticker från jobbet tidigt, slänger in min älskade Nishiki i bilen och brummar i väg till klubbträning med IKHP. Det ser jag fram emot och i morgon lär jag vara genomfrisk igen, eller hur?

Hur gör ni för att peppa er när det känns lite tufft?

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också