Findämpning!

Min never ending story om måndagsexemplaret av Rock Shox Reeba har tagit slut. (Peppar, peppar). Gaffeln har krånglat, krånglat, krånglat och krånglat – och visserligen upptäckte jag att det är vansinnigt kul att köra helstelt, hade nog kunnat tänka mig att fortsätta med det om det int vore för en gammal skada i handleden som gjorde sig påmind. I ett annat liv, för länge sedan slet jag ut höger handled i restaurangbranschen.

Hur som helst – det blev reklamationsärende av gaffelskrället – och jag blev kompenserad med en Sid. Blev ju såklart äntligen lite glad. Såpass glad att jag passade på att fira med att shoppa nya handtag, med röda detaljer precis som resten av cykeln har – och sedan (håll i sig nu) sätta på handtagen åt fel håll. Ehm. Det funkar ju finfint men det blev ju såklart inte snyggt. Men äsch då, det gör ju inget – det är ju bare att åk ändå.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också